"Aanpakken, organiseren, oplossingen bedenken en veranderen zijn mij op het lijf geschreven. Mijn (t)huis is in Beusichem."

Mijn hart maakt een sprongetje bij zo’n beetje alles wat met huizen, interieur en wonen te maken heeft. Het huis en de mensen die erin wonen, de omgeving waar het staat, de spullen die belangrijk zijn, de inrichting waar je balans zoekt tussen mooi en praktisch, de terugkerende ergernissen die je niet weet op te lossen, de rommel die zichzelf lijkt te creëren, het is allemaal je (t)huis.

Jouw hart maakt een sprongetje wanneer je denkt aan een warme knusse plek om te genieten en te “zijn”, een plek met ziel.
Daar wil ik met jou naar toe: jouw thuis, waar jij je fijn voelt!

Ik ben Ilona en woon met mijn man en twee dochters in Beusichem.
Aanpakken, opruimen en organiseren, creatieve oplossingen bedenken, vernieuwen en veranderen zijn mij op het lijf geschreven en de dingen die ik het liefst doe.
Daarbij heb ik in mijn netwerk handige en vakkundige mensen die bij een omvangrijke aanpak met mij samenwerken.
Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw wensen en wil je dus graag goed leren kennen in de tijd die we samen hebben.
Elk mens is uniek en dat maakt het voor mij zo leuk en afwisselend om voor een ieder die mijn hulp inschakelt een passend plan te maken en mogelijk de uitvoering te realiseren.

Het plan moet kloppen en aansluiten

bij jou, je huis en je mogelijkheden

Het moet de sfeer die jij op het oog hebt zo dicht als mogelijk benaderen, met nieuwe elementen of met je eigen vertrouwde meubels die bij je horen en die je absoluut niet wilt vervangen door nieuwe “moderne” ideeën en trends.
MET ILONA betekent goed luisteren en verbinding maken: Dat doe ik!!
Voor jou en mij, voor een tevreden wij!!

"Jouw (t)huis waar jij je fijn voelt, daar wil ik met jou naar toe"