Voor, na & reviews

interieur styling inspiratie

Laat je verrassen en inspireren door een kijkje te nemen in een aantal uiteenlopende projecten uit de praktijk. En lees over ervaringen van anderen.

Jouw fantaseren mag beginnen!

Vervangen eethoek

“Na lang puzzelen hebben wij Ilona gevraagd ons te helpen.”

“Tijdens een bezoek aan onze woning wist zij ons snel een idee te geven voor de vorm en kleur van stoel en tafel. We zijn samen wezen shoppen en nu het er staat, correspondeert het goed met de vloer en rest van de meubels!”

Woning Beusichem
Vervangen eethoek

Realiseren relaxruimte

Voor
Na
Voor
Na

“Wij zijn zeer tevreden over de talenten van Ilona.
Professioneel, adequaat en doelgericht is hoe ze te werk is gegaan.
Onze rommelzolder heeft letterlijk een metamorfose ondergaan… ”.

“Het is nu een prachtige relaxkamer, want dat is waar we behoefte aan hadden. In Oosterse sfeer waar je heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van een muziekje, samen met fijne verlichting en een kopje thee.
Echt een ruimte waar volgens mij iedereen zich op zijn gemak voelt.
Dank je wel Ilona!”

Familie van Gasteren
Hoekwoning Culemborg
Realiseren relaxruimte

Ver(t)huisd?!

“Na het kopen van onze nieuwe woning, waren we een beetje zoekende naar wat we wilden in onze woonkamer en keuken. Wij zijn in contact gekomen met Ilona. Zij heeft ons met veel uiteenlopende zaken geholpen en geadviseerd, zoals het maken van een kleurenplan, advies inrichting maar ook heeft ze zich gebogen over de indeling van onze nieuwe keuken.”

“Ze heeft erg goede en creatieve ideeën, waar we zelf nooit op gekomen waren.
Ze weet haarscherp aan te vullen waar je zelf niet uitkomt, maar wel op een manier waarbij er ook ruimte is om zelf dingen aan te dragen. Ook geeft ze praktische tips en opties om het budget flexibel in te richten. Meubelen, inrichting, accessoires, verlichting, kleuren, materiaalkeuzes, alles is aan de orde gekomen! Inmiddels hebben wij alle ideeën toegepast en zijn wij dolgelukkig met ons huis.
Kortom, echt een aanrader om met Ilona in te schakelen voor je interieuradvies.
Daarnaast is Ilona ook nog eens een hele fijne en warme persoonlijkheid.
Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat!!!!!”

Larissa en Michiel
Hoekwoning Hooglanderveen
Verhuisd, nieuwe huiskamer, keuken en tussendeur

Make-over badkamer en keuken

“Nog steeds tevreden met ons appartement waar wij zijn gaan samenwonen, maar we waren na 3 jaar uitgekeken op de inmiddels verouderde keuken en rommelige basic badkamer”.

“Wij hebben met Ilona onze wensen en budget doorgenomen. Ze heeft goed naar onze toch wel verschillende wensen en smaken geluisterd en naar volle tevredenheid beide ruimtes creatief, vakkundig en degelijk aangepakt…passend binnen ons budget. Wij zijn heel tevreden!”

Thom
Appartement Amersfoort
Make-over badkamer en keuken

Nieuwe keuken

Voor
Na

“Tijdens de verbouwing van onze woonkamer waarbij ook een nieuwe keuken onze wens was, kwamen we er zelf niet uit.”

“We hebben een tussenwoning en ik wilde niet dat de ruimte klein zou ogen, maar wilde wel graag meer keuken. Wij konden niet bedenken hoe we dat konden oplossen met twee grote ramen middenin de ruimte, tot aan de vloer.
Wat een creativiteit, we hebben nu een keuken waarvan we nooit hadden gedacht dat dat kon!”

Kimberley
Tussenwoning Culemborg
Verbouwing keuken

Kleuradvies: Vind je kleur!

Voor
Na
Voor
Na

“Héél blij met het resultaat!”

“Met oor voor eigen wensen en gevoel voor het perfecte eindplaatje heeft Ilona ons geholpen met oa kleurkeuzes. Ze wist advies te geven over dingen waar ik anders nooit aan had gedacht, precies de reden waarom je een interieurstyliste nodig hebt. Super bedankt!”

Didi en Patrick
Twee-onder-een-kapwoning Schaijk
Kleuradvies

Totaalplan: van casco naar wonen!

Voor
Na

“Verhuizen naar nieuwbouw, wat fijn!”

“Maar dan sta je in de lege kille ruimtes, wat zijn de mogelijkheden om het een nieuw thuis te maken? Ik heb Ilona gebeld en hebben gesproken over mijn wensen, hierop volgde een afspraak. Ze heeft goed geluisterd en een mix gemaakt van landelijk en industrieel en dit doorgevoerd in alle vertrekken. Het hele huis is heel sfeervol en ik ben er super blij mee! Zelfs het toilet is gezellig, die plek in huis wordt toch snel vergeten.
Om mijn vrienden te bedanken voor hun aanvullende hulp, heb ik ze een kadobon gegeven van Ilona, een origineel en goed ontvangen kado. Het was heel prettig samenwerken en kan haar zeker aanraden. Ik laat graag mijn keuken, badkamer en toilet zien.”

Marja
Vrijstaande woning Culemborg
Volledig interieur en kleuradvies, aankoopbegeleiding en styling voor casco woning

Alles kan, voor iedere portemonnee

Voor
Na
Voor
Na

Inrichten met beperkt budget, het kan!

Yesss, eindelijk mijn eigen kantoor! En toen… een kantoorruimte waar niets in mocht worden geschilderd of behangen en met zo min mogelijk kosten toch naar smaak maken… En niet onbelangrijk, waar gewerkt, getekend, gekleed en gesprekken gehouden moeten worden. Ilona heeft binnen no time deze plek volledig ingericht met tweedehands spullen en een inrichting bedacht die ik nooit had kunnen bedenken! Zo onwijs bedankt, echt een aanrader!

Marleen
Kantoor en creatieve ruimte
Wijk bij Duurstede